Σχετικά με εμάςΤο Photonic studio είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο, δημιουργικό στούντιο που λειτουργεί τόσο για επαγγελματικές φωτογραφίσεις [πορτρέτων, διαφήμισης e-shop, μόδας] όσο και για τη διεξαγωγή σεμιναρίων επιμόρφωσης, τέχνης , διοργάνωσης εκθέσεων.
Ο χώρος διατίθεται προς χρήση και ενοικίαση σε κάθε ενδιαφερόμενο και είναι <ανοιχτός> για νέες συνεργασίες, φωτογραφίσεις, σεμινάρια, εκθέσεις, παρουσιάσεις με σκοπό την προώθηση της τέχνης.

Με τι ασχολούμαστεΤο PHOTONIC studio αναλαμβάνει επαγγελματικές φωτογραφίσεις πορτρέτων/καλλιτεχνική φωτογράφιση [στούντιο και σε εξωτερικό χώρο] , προϊόντων / διαφημιστική φωτογραφία / e – shop, Still life photography και διεξάγει σεμινάρια φωτογραφίας, photoshop, βίντεο μοντάζ και άλλα σεμινάρια και εργαστήρια τέχνης. Η δομή των σεμιναρίων Photonic διαμορφώνεται σε κύκλους σεμιναρίων τρίμηνης διάρκειας όσον αφορά τη ψηφιακή φωτογραφία , τη ψηφιακή επεξεργασία εικόνας – photoshop και κινηματογράφο. Τα εργαστήρια (workshops) διεξάγονται σε λιγότερες ώρες και αφορούν εξειδικευμένες γνώσεις και τεχνικές. Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων και εργαστηρίων δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης σε κάθε συμμετέχοντα.